zaterdag 9 april 2011

Het Atrium - Den Haag



Klaar voor de opening en receptie van de fototentoonstelling 'Contains EU'. Kijk voor informatie hierover op de weblog van Adri Benschop. Als verrassing klonk daar op een gegeven moment een heuse Puttense Flashmob. Hier te bekijken en beluisteren.

6 opmerkingen:

Adri zei

Dag Mirthe,

Wat leuk dat je gekomen bent en dat je een filmpje van onze Flashmob hebt gemaakt. Er zullen er nog wel meer volgen, maar jij hebt de primeur.

Ik had al even lopen uitkijken naar iemand die met een camera rondliep, maar dat waren er een heleboel. Achteraf blijkt dat je drie meter vóór me op het bankje zat bij de dames van onze VVV.
Prima filmpje! Bedankt.

Hartelijke groet,

Adri

Mirthe Duindam zei

Dag Adri,

Dank je. Ja, het is wel een leuk filmpje geworden. Nog mooier was natuurlijk geweest om vanaf de eerste noot te filmen, maar dat lukt niet als je het niet van tevoren weet. Misschien kun je de link naar andere bekenden doorsturen die hebben meegedaan. Wellicht vinden zij het ook leuk om te zien.

Ja, dat was wel apart. Ik had gedacht dat ik je wel zou herkennen, maar dat viel nog tegen. Toch ging mijn intuitie steeds in jouw richting en dat bleek uiteindelijk goed te zijn.
Leuk je eens in 'levende lijve' gezien en gesproken te hebben.

Fijn weekend en een hartelijke groet,
Mirthe

Anoniem zei

Leuk zo'n flashmob.
Goed flmpje geworden. In Amsterdam zou vanmiddag op het Leidseplein ook een flashmob zijn. Een zoon van een vriendin van mij had daarvoor een filmopdracht gekregen voor de T.V. Het is echt leuk. Waar zou het idee vandaan komen?
Zonnig weekend en liefs. Ria

Mirthe Duindam zei

Dank je Ria. Een leuke opdracht voor die zoon van je vriendin. Ja, die flashmobs zijn erg leuk en verrassend.

Een zonnige zondag!
Liefs,
Mirthe

Dietmut zei

Al met al was het een leuke verrassing en zeker heel gezellig die dag Groetjes Dietmut

Mirthe Duindam zei

Dag Dietmut,
Dank je wel voor je bezoek en al je lieve reacties.
Hartelijke groet,
Mirthe