vrijdag 16 december 2011


6 opmerkingen:

Hilde zei

vreemd dat je op mijn blog vaak niet kan reageren op mijn berichten. de andere bloggers hebben daar blijkbaar geen last mee. toch fijn dat je het blijft proberen. Prettige dag, groetjes, Hilde

Mirthe Duindam zei

Ja, dat is zeker heel vreemd, vooral omdat het de ene keer wel en dan weer niet lukt. Ook op andere weblogs. Het komt echter steeds vaker voor dat het niet lukt. Vanmorgen heb ik het geprobeerd door een andere account aan te maken, maar dat ging ook niet. Ik blijf het maar proberen. Het is inderdaad raar dat anderen er geen last van hebben.
Groetjes,
Mirthe

Wietske zei

Met diverse blogs heb ik ook moeite om te reageren. Ik moet dan telkens van account verwisselen. Soms helpt het om eerst op voorbeeld te drukken en dan op publiceren. Ik merk ook dat als je je eigen blog open hebt staan het helpt om die uit te schakelen en af te melden. Maar het blijft lastig en jammer, zeker als je wilt reageren op een mooie foto.
Deze is ook erg mooi, maar ik snap even niet wat de schaduw links is.
groetjes, Wietske

dith zei

alsof die op een lepel ligt, maar het is natuurlijk niet zo. Wat je met zo een bolletje alles kan doen, geweldig Mirthe.

Het is niet leuk dat je zo veel tijd om te reageren voor niets moet besteden. Ik weet niet hoe het komt, dat je vaak niet kan reageren. Ik heb het wel ook al eens gehad, maar dacht dan dat ik iets fout heb gedaan. Heb dan een dag later weer geprobeerd en het lukte dan. Mirthe maak je dus niet druk, als je een dag niet kan reageren, zou niemand je kwalijk nemen. De volgende dag lukt het dan wel weer. Ik weet, vervelend blijft het wel, maar wat doe je eraan als het aan Blogger ligt en niet aan jou. Ik wens je een fijn weekend Mirthe, lieve groet Dietmut

Anoniem zei

Datzelfde heb ik ook meegemaakt.Heb ik iets verkeerds gedaan!!( kan bijna niet!!)
Maar nu is het wel weer gelukt, hopelijk. Fijn weekend.
Ria

Mirthe Duindam zei

Ja, het blijft vreemd. En het lastige is dat het bij sommige weblogs al bijna helemaal niet meer gaat. Ik moet het maar overgeven en iedere keer kijken wat mogelijk is.

Fijn weekend allemaal!
Lieve groet,
Mirthe