zaterdag 6 februari 2010


Van de foto's van vanochtend heb ik een diaserie gemaakt met daaronder muziek van Arvo Pärt - Spiegel im Spiegel.
Ga rustig zitten en neem de tijd om te genieten van de rustige beelden en muziek. Helaas stopt de muziek wat abrupt op het eind (bovenstaande foto is de laatste). Daar had ik geen invloed op...


Please take your time to watch the slideshow of the fog and swans, with music of Arvo Pärt.


Hier te bekijken/ luisteren.

6 opmerkingen:

Adri zei

Hoi Mirthe,

Mooie foto´s weer van de zwanen op het meer.
Ik zit er rustig naar te kijken en te genieten, maar bij mij komt er geen muziek door, terwijl ik daar toch wel benieuwd naar ben.
Maar ook zonder muziek zijn het prachtige plaatjes.

Groet,

Adri

Gerrit Stel zei

Wat mooi, heb je dit mooi in elkaar gezet geweldig. Net zo als je memoreert eindigt de muziek wat abrupt, blijf oefenen want het moet kunnen. Ik vind het hartstikke mooi, GEWELDIG.

Mirthe Duindam zei

Dag Adri,

Ja, dat is eigenaardig. Ik hoor meer dat de muziek niet doorkomt. Zoals je bij de reactie van Gerrit ziet, is het bij hem wel gelukt. Ik snap er niets van. Het is ook niet alles, zo'n organisatie waar je aan overgeleverd bent. Ik heb ook nog geprobeerd om zelf een filmpje te maken met de muziek eronder, maar dat was ook niet alles.

Groet,
Mirthe


Hallo Gerrit,

Ja, de muziek duurt langer dan 10 minuten. Dan moet ik zoveel foto's uploaden, dat moet je maar kunnen uithouden... In dit systeem van deze organisatie wordt de muziek automatisch afgekapt na de laatste foto. Dat is wel weer jammer, maar ik wilde de foto's toch graag op deze manier delen.

Groet,
Mirthe

Mirthe Duindam zei

Adri, onder deze link kun je, als je wilt, op Youtube alsnog de muziek beluisteren met andere mooie beelden.

http://www.youtube.com/watch?v=QtFPdBUl7XQ

Groet, Mirthe

Adri zei

Dankje.
Ik heb nu Youtube en jouw site tegelijk geopend om het effect te ervaren van wat je bedoelde.
Heel mooi en rustgevend die muziek en die beelden.

Mirthe Duindam zei

Mooi dat het op deze manier toch nog gelukt is. Ik denk dat het zo is dat de muziek niet hoorbaar is als er teveel mensen tegelijkertijd kijken naar de diaserie. Ik had de link ook op Flickr.com gezet en kan aan de tijdstippen zien dat er massaal gekeken werd.

Groet,
Mirthe