donderdag 5 mei 2016

Dauwtrappen
6 opmerkingen:

dianne zei

Glorious images dear Mirthe, I love the colours of the different morning lights and the mist, so beautiful. It is so lovely to see you posting again dear friend.
Hugs and kisses
xoxoxo ♡

Hilde Van den Bosch zei

Hey Mirthe, daar ben je weer na die erg lange afwezigheid. Ik dacht dat je gestopt was met bloggen, maar hier verwen je ons met een reeks prachtige foto's!!!
Ik hoop dat we je nu terug regelmatig zullen te zien krijgen.
Hartelijke groet, Hilde

John Wervenbos zei

Mooi weergegeven!

Ridzerd zei

Prachtfoto's. Merkwaardig genoeg is de achtergrond van de foto's en ook van de reacties op mijn tablet geheel paars, waardoor de tekst in de reacties vrijwel onleesbaar is. Daarom heb ik het ook even bekeken op mijn laptop en mijn smartphone en tot mijn verbazing is op deze beide de achtergrond wit met aan de zijkant paarse balken. Dus op mijn phone en laptop is alles goed te lezen, maar op het tablet niet.

Mirthe Duindam zei

Dank jullie hartelijk voor jullie reactie.
Ridzerd, wat vreemd en vervelend dat je tablet alleen de paarse ondergrond weergeeft. Bij mijn iPad zie ik wel gewoon het wit over het paars. Soms duurt het even voordat alles goed is geladen, omdat alle foto's bij elkaar een vrij groot bestand vormt. Als je tablet niet zo snel is bijvoorbeeld, dan kan het zijn dat het laden van alles wat langer duurt. Dat is het enige wat ik op dit moment kan verzinnen. Gelukkig ging het bij je laptop en iPhone wel goed.
Hartelijke groet,
Mirthe

Ridzerd zei

Mirthe, ik heb het nog even geprobeerd op mijn tablet,maar de achtergrond blijft paars. Ik vermoed dat het te maken heeft met de Android versie die er op zit. Dat is 4.2. Het is een Asus tablet van goed 2 jaar oud. Op de phone zit Android 5.1, daar is het wel goed.
Overigens heb ik geen iPhone. Die zijn erg duur. Ik heb een Kingzone telefoon bij een online shop in China. Hij is heel goedkoop, maar doet het erg goed.
Hartelijke groet, Ridzerd